már
17

Hoppá-hoppá, úgy tűnik, hogy egyből egy másik vendég-élménnyel kezdünk:

"Eltelt 90 perc a rendelés feladását követően. Megkerestem a Csicsi és Csibi Pizzéria és Étterem elérhetőségét, és háromszór (3x) hívtam fel őket, de nem vették fel, míg aztán egy másik számról visszahívtak, hogy volt egy nemfogadott hívásuk. Elmodntam a történetet. Szóltak, hogy visszahívnak. Mondom Oké. Eltelt 5 perc, csörög a telefon, és kapok egy tájékoztatást hogy a futár 20 perce elindult. Kiemelném, hogy 90. percben járunk. Ami akár hogy számolom is, 70. pecben indult el a futár. A vállalt kiszállítási idő 40-70 perc. Gondolom, nem kell részleteznem, és a trágárabb kifejezéseket nem részletezném, melyek eszembe jutottak."

innen: http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,4261.0.html

A bejegyzés trackback címe:

https://csicsi-es-csibi-pizzeria.blog.hu/api/trackback/id/tr551865089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tigrinc 2010.03.25. 11:36:44

Nos, hát én dolgoztam náluk.... Azt kell tudni, hogy a kezdő csapat sem volt egy húha, de a mostani ezekszerint még rosszabb. A legelején a szakács nagyon finom kajákat csinált és az adagok is hatalmasak voltak. Sajnos az étterem tulajdonosa nem ért a vendéglátáshoz, ezért napról-napra rosszabb lett az egész. Ebédidőben ment a menüztetés, valamint a házhozszállítás, plusz a pizza. Nem lenne ezzel gond, ha a menü kész lenne előre, ha a pizzát legalább kinyújtva tárolnák és ha nem fél budapest lenne megadva szállítási körzetnek. Egy szakács és két futár nem tudja vállalni az adott időt. Rájön erre még, hogy a tulaj a saját kajáját rendeli előbbre, mint a vendégét és a szakács nagyon tetü lassú. A futár nem sokat tehet, ha egy címmel elküldik a világ végére, majd mire visszaér már 50 perces a következő cím amit meg a világ elejére kell szállítani és ez így tornyosul egész nap. Ezért van az, hogy másfél két óra a házhoz szállítás, valamint a minőség is olyan, amilyen a fizetés. Annak ellenére, hogy egyedileg legyártatott rendszámmal és több milliós kocsival járkál a tulaj az étterem nem megy. Már kikapcsolták ott a villanyt és a gázt is nemegyszer. Ennek ellenére működik a hely. Ja! Egy ember van bejelentve és az a tulaj, holott van személyzet és konyha valamint futárok.

Bűntanya, pénzmosó hely.
süti beállítások módosítása